fbpx

Nyckelfärdig solcellsanläggning

Nyckelfärdig solcellsanläggning

Scope

Beställ en nyckelfärdig solcellsanläggning från EcoGenius

Med en nyckelfärdig installation från EcoGenius får du möjlighet att själv producera miljövänlig elektricitet. Det minskar ditt beroende av elbolaget och skyddar dig mot framtida prishöjningar. Installation av solpaneler är inte bara bra för miljön, det är också en lönsam investering över tid.

Enklare och Mer Överkomligt än Någonsin

Idag är det betydligt enklare att installera solceller än för bara några år sedan. Dessutom har priserna på solceller sjunkit markant, vilket gör det möjligt för fler att investera i en egen solcellsanläggning.

 

gron-energi-i-framtiden

Fullständig Service

När du väljer oss för din installation, stöder vi dig från början till slut. Vi hanterar allt från projektering och inköp av solpaneler till installation och igångsättning av din anläggning. Vi erbjuder detta till en fast kostnad, så att du vet exakt vad det kommer att kosta och vilken avkastning du kan förvänta dig.

Fördelar med Solpaneler från EcoGenius

  • Minska dina energikostnader med upp till 50 %. Förutsatt att solcellerna är anpassade efter din fastighets energiförbrukning.
  • Snabb återbetalningstid på din investering. Ofta får du tillbaka pengarna inom 10–12 år, med minskade energikostnader som fortsätter i ytterligare 13–20 år.
  • Ökar värdet på din fastighet.
  • Mindre känslighet för dyra elpriser.
  • Bidrar till en mer klimatsmart elproduktion.

Skatteverkets Grön Teknik Avdrag

När du investerar i en nyckelfärdig installation kan du dra nytta av Skatteverkets gröna teknikavdrag, vilket innebär 20% skatteavdrag på den totala installationskostnaden. För installation av batterier och laddstolpar är avdraget hela 50%, vilket ytterligare förkortar återbetalningstiden och ökar avkastningen.

Kontakta Oss

Är du intresserad av en solelsanläggning? Boka ett kostnadsfritt hembesök så utforskar vi dina möjligheter och ger dig en kostnadsfri offert. Om du har problem med din nuvarande anläggning kan vi också erbjuda konsultation och hjälp med kontakt med leverantören.

För mer information, besök vår Facebook-sida eller ring oss direkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta steget mot en mer hållbar framtid med solenergi.

Nyckelfärdig installation